Pinksterfeest 316 met Joke Buis

31 mei
Derde editie Pinksterfeest 316 vindt plaats van 7-10 juni 2019 in Wijnjewoude. De muziekavond op zaterdagavond is terug op het programma. Soul Survivor leidt de Firenight met lofprijs, worship en aanbidding. In de Celebrationtent is samenzang met Joke Buis die vanuit haar grote liefde voor het oude kerklied de oude gezangen en liederen opnieuw voor het voetlicht brengt.

Thema: Zie, Ik ben met je!
Deze woorden gaf Jezus mee aan zijn discipelen toen Hij hen uitzond, de wereld in, om aan alle mensen het goede nieuws van de komst van Christus te vertellen. Wat een bemoediging en kracht gaat uit van deze belofte! Wij willen dit graag samen met jou ervaren, uitzien naar de uitstorting van de Heilige Geest. Kom in het Pinksterweekend naar Wijnjewoude, het programma belooft een geweldig Pinksterfeest!

Programma
Het weekend van Pinksterfeest 316 staat vol inspirerende samenkomsten en workshops voor jong en oud. Elke leeftijd heeft een eigen programma in een aparte tent.

Vrijdagavond begint met de slot avond van de Noordermannen met daarnaast een vrouwenavond. Hadassa Praise verzorgt een gezamenlijke start en einde van de avond. Ondertussen is er een filmavond voor de kinderen. De tieners en jongeren starten in de grote tent en gaan in de loop van de avond naar de jongerentent voor hun eigen Meet & Greet.
Zaterdagochtend is er een samenkomst waarbij we samen met Laud God mogen loven en prijzen. Gerbram Heek zal ons mee nemen in het thema ‘Jezus is het fundament’, Voor de kinderen is er een apart programma in verschillende groepen. Ook is er kinderoppas aanwezig.
Zaterdagmiddag organiseert Outdoor Bakkeveen een expeditie survival voor de tieners, jongeren en volwassenen. BLOEI organiseert een inspirerende wandeling in de omgeving. Voor de kinderen worden aparte activiteiten per leeftijdsgroep aangeboden.
Zaterdagavond is de muziekavond in twee tenten. Joke Buis neemt het publiek mee in de grote tent met traditionele muziek en samenzang. Achter op het terrein is de firenight met Soul Survivor.
Zondagochtend vieren we het Heilig Avondmaal onder leiding van Hans Maat. Laud verzorgt de muzikale begeleiding. Ondertussen spreekt Geert Mollema bij de tieners en Boaz Kerkmeester bij de jongeren. Voor de kinderen is er een apart programma in verschillende groepen. Ook is er kinderoppas aanwezig.
Zondagmiddag is het kindertheater Simon en Zo voor de kinderen van 3 jaar t/m groep 8. Ondertussen zijn er clinics voor de tieners en jongeren: Rap, Producing, Graffiti, Kracht van de Heilige Geest, een darttoernooi en tafeltenniswedstrijd. Voor de volwassenen zijn verschillende workshops: genezing, Hope for Friesland, Gods stem verstaan, genieten, leven in vrijheid en de geestelijke wereld, samen hart voor je dorp, ‘t komt goed!
Zondagavond is in de grote tent een samenkomst met Karim Landoulsi en One Choice. Coen Nuijten is terug bij de tieners en Jelmer Bijlstra neemt de jongeren mee in het thema voor dit jaar.
Maandagochtend is de traditionele evangelisatiedienst met Steve van Deventer en Laud. Coen Nuijten spreekt bij groep 7&8, Boaz Kerkmeester bij de tieners en Geert Mollema bij de jongeren. Voor de kleinere kinderen is ook een apart programma en kinderoppas aanwezig.

Het complete programma vind je via de link onderaan dit item.

De toegang is gratis, net als de kinderoppas en het parkeren. Bij de samenkomsten voor volwassenen wordt gecollecteerd ter bestrijding van de onkosten.
Datum: 31 mei 2019 Auteur: Daniela Donker Foto: © TOFF-fotografie Tobias Huizing Website: www.pinksterfeest316.nl