Opnieuw event Hemeltijd op De Betteld met Reni en Elisa Krijgsman

26 jun
Van 20 t/m 22 september vindt er weer een Hemeltijd conferentie plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Hemeltijd is een initiatief van Reni en Elisa Krijgsman, bekend van Opwekking en hun eigen muzikale werken. Een weekend “Hemeltijd” is tijd apart zetten voor God en jezelf. In de rust zijn bij God.

Het thema van deze conferentie is: “Geloof, hoop, LIEFDE”. Deze 3 woorden vormen de basis van ons menselijk bestaan. “Wanneer het er niet zou zijn, dan zou ons leven nutteloos en waardeloos zijn. Gelukkig zijn geloof, hoop en liefde ons door God gegeven om erin en ermee te leven. Dat liefde met grote letters staat, is omdat liefde de basis is om geloof en hoop te hebben”, aldus Elisa Krijgsman.

Een weekend lang Hemeltijd, is tijd om God te ontmoeten en samen op te trekken. Via muziek, seminars, workshops, in stilte en ook door ontmoeting met elkaar. Maar vooral door helemaal los te komen van de dingen van alledag en God Zijn werk te laten doen. Een weekend vol mooie momenten, in elkaars gezelschap, waarin je God ook iets van jezelf mag géven.

Hemeltijd is voor iedereen, jong en oud vanaf 14 jaar. Maar vooral voor mensen die verlangen naar meer tijd voor hemel-tijd. We hebben een sterk programma voor maximaal honderd mensen, met inspirerende sprekers, veel muziek en creatieve momenten voor wie wil. Samen met mensen die op dezelfde reis zijn.

Het weekend begint op vrijdagavond 20 september en duurt tot zondagmiddag 22 september. Het vindt plaats op De Betteld in Zelhem. Kosten voor de conferentie, overnachting en catering zijn vanaf € 129,00. Opgeven doe je via www.hemeltijd.nl .
Datum: 26 juni 2019 Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.hemeltijd.nl