Jubileumconcert gospelkoor Rejoice

15 sep
Dit jaar bestaat Gospelkoor Rejoice 45 jaar en dat wordt groots gevierd met een Gospelconcert op zaterdag 5 oktober. Rejoice wordt alweer enkele jaren geleid door de altijd enthousiaste dirigent Remco Hakkert.

Voor dit gospelconcert heeft Rejoice ook zijn 2 andere koren uitgenodigd, te weten; SIGN uit Epe en Spring uit Voorthuizen. In een avondvullend programma zullen de koren hun mooiste en swingendste liederen ten gehore brengen en natuurlijk zullen de koren ook gezamenlijk optreden.
Het concert zal plaatsvinden in De Ark te Maarssenbroek om 20.00 uur. De toegangsprijs is €7,50 en €5,- voor kinderen tot 12 jaar. Opbrengsten van het concert zullen ten goede komen aan Compassion (www.compassion.nl). Daarvoor zal tevens in de pauze een collecte worden gehouden en er zal een informatie stand aanwezig zijn. Wilt u dit gospelevent niet missen, bestel dan nu uw kaarten via kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Annie's Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 te Vleuten. Als het concert nog niet is uitverkocht, kunt u op de avond zelf ook voor €10,- kaarten kopen aan de deur, houd hiervoor onze website (www.gospelkoorrejoice.nl) in de gaten. Op deze site treft u ook twee YouTube video’s aan die dit jubileumjaar door Rejoice zijn opgenomen, waardoor zij ook online te horen en te zien zijn!

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral een gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Al vanaf 1974 wil Gospelkoor Rejoice met deze muziek een boodschap uitdragen, de boodschap van Gods liefde en blijvend verbond met onze wereld. In de afgelopen 45 jaar is Gospelkoor Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en goede reputatie in de regio en daarbuiten. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden. Gospelkoor Rejoice wordt begeleid door haar eigen band bestaande uit drums, basgitaar en toetsen. Meer informatie over Gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website!
Datum: 15 september 2019 Website: www.gospelkoorrejoice.nl