Kerken gezocht voor concerten rond Kerst

21 sep
Events4Christ zoekt voor 21, 22 en 23 december 3 zalen verspreid over het land voor een fantastische kersttour met o.a. Graham Kendrick (bekend van vele opwekkingsliederen ) en de koren Forever Worship en Sister vocal groep. Ook komt er een Valentijn tour door Nederland met de zangeres Willemijn May.

U heeft onze naam misschien wel eens voorbij zien of horen komen. Wij (Events4Christ) zijn een evenementenbureau dat concerten en bijeenkomsten organiseert met een missie. Met het bieden van een platform werken we aan de verspreiding van het evangelie door artiesten, sprekers en organisaties heen. Daarbij zoeken we altijd naar verbinding; niet alleen vanwege het verlangen naar eenheid, maar ook omdat wij geloven dat we elkaar nodig hebben in deze tijd.

Veel kerken hebben het niet makkelijk. Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend dat mensen in een kerk komen. Toch geloven we dat kerken plek zijn of kunnen worden waar mensen God ontmoeten. Dat kan gebeuren in een preek, een open bijeenkomst of bijvoorbeeld een concert.

Wij geloven dat concerten met christelijke artiesten in kerken een krachtig verlengstuk zijn van onze gedeelde visie. Toch merken we ook dat veel kerken zich nog niet bewust zijn van de mogelijkheden om zich beschikbaar te maken hiervoor. Het organiseren van zo’n concert wordt dan bijvoorbeeld gezien als een te hoge drempel omdat men de kennis en promotiemiddelen niet in huis zou hebben.

En dat is jammer, want een concert is niet alleen een podium voor een artiest, maar ook voor de lokatie!

Dat laatste brengt ons bij u met een open vraag. Wij bestaan immers om dergelijke concerten mogelijk te maken. En soms is de enige drempel het wel of niet beschikbaar zijn van een ruimte. Daarom zijn we op zoek naar kerken die open staan voor het gebruik van hun lokatie en ruimte voor concerten; gratis of tegen een kleine vergoeding. Meestal gaat het om kleinschalige concerten (variërend van 250 tot 500 mensen). In ons gevarieerde aanbod van artiesten blijken maar al te vaak optredens op een schitterende manier aan te sluiten bij bijvoorbeeld jaarthema’s, gemeentedagen of speciale dagen op de kerkelijke kalender. Events4Christ verzorgt de (landelijke) promotie van deze optredens, waardoor er binnen uw kerk geen know-how nodig is.

Events4Christ heeft een aantal artiesten vast onder haar hoede die regelmatig optreden in het land. U vindt het allemaal op onze website!

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken voor het organiseren van een concert in uw kerk? Of het beschikbaar stellen van uw kerk voor een evenement? We komen graag eens bij u langs om ons verder voor te stellen en mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. U kunt hiervoor (en voor alle eventuele vragen) contact met ons opnemen via 0297-237172of info@eventsforchrist.nl.
Datum: 21 september 2019 Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.eventsforchrist.nl