De christelijke band Rinon stopt na tien jaar

11 okt
De christelijke band Rinon stopt na tien jaar. De Twentse aanbiddingsband organiseert daarom een afscheidsconcert in Het Punt in Vroomshoop (Ov.). Op zondag 24 november om 19.30 begint Rinon aan hun allerlaatste optreden. De band nodigt mensen uit die ‘nog één keer of wellicht voor de eerste keer’ met hen samen God willen aanbidden. Entreekaarten zijn gratis te registreren via rinon.nl/tickets.

Om het einde van hun gezamenlijke reis te markeren, organiseert Rinon voor de allerlaatste keer een concert. De band wil deze avond God danken en aanbidden, voor de allerlaatste keer in de vertrouwde samenstelling. Eline: “Tijdens een avond vol mooie muziek, fijne verhalen, aanbidding en dankbaarheid willen wij de bezoeker nog één keer meenemen in onze belangrijke boodschap. Een boodschap die we de afgelopen jaren hebben verspreid door Nederland, met veel optredens én natuurlijk onze cd ‘REIS’. Voor iedereen die Rinon het afgelopen decennium al gehoord heeft, maar ook voor iedereen die Rinon absoluut eens gehoord wil hebben!”

Tien jaar vreugde en gezang
De bandnaam Rinon betekent ‘vreugde’ en ‘gezang’. De band begon tien jaar geleden met een idee, een verlangen voor de kerk. In de eerste jaren werd Rinon gevormd door Niël, Johan, Eline, Maarten, Yorrick en Sander. Later werd de band uitgebreid met de prachtige stem van Daniëlle. Eerst werd bekende christelijke muziek gespeeld, maar al gauw kwamen daar eigen geschreven nummers bij. Rinon voelt zich door God gezegend en wil anderen tot zegen zijn. Zangeres Eline vertelt: “We schreven de nummers vanuit het hart, om andere harten te raken. Gecombineerd met een goede boodschap zorgde dit vaak voor bijzondere momenten. Het was een reis waarin veel mensen geraakt werden, Rinon zich steeds verder ontwikkelde en Gods liefde uitgedeeld werd. Nu komt er helaas aan deze reis een eind.”

Gratis tickets registreren
Voor het afscheidsconcert is Het Punt aan de Burgemeester Koetjesstraat 2-4 in Vroomshoop als locatie gekozen. Op zondag 24 november is het publiek vanaf 19:00 welkom. Om 19:30 trapt de band af en om ongeveer 21:30 klinken de laatste klanken van Rinon. De avond is toegankelijk met een gratis tickets, te registreren via rinon.nl/tickets. Het advies is om snel te registreren, want het aantal plekken is beperkt!
Datum: 11 oktober 2019 Auteur: Maarten Boeve Foto: Rinon Website: www.rinon.nl/tickets

Gerelateerde artikelen:

24 april 2015 Twentse band Rinon maakt muzikale reis