Gospelkoor Rejoice organiseert opnieuw RejoiSing Christmas

14 nov
Op zaterdag 21 december 2019 nodigt Gospelkoor Rejoice je van harte uit om met ons RejoiSing Christmas te vieren. Alweer voor het achtste jaar organiseren wij dit feestelijke concert om je alvast helemaal in de kerststemming te brengen. Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers.

Als thema is gekozen voor “Welcome to our world”. Onze inspirerende gastmuzikant deze avond is niemand minder dan trompettiste Melissa Venema. Een concert waarin we u vooral muzikaal meenemen in ons thema, over verwelkomen en naastenliefde. De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van de immer enthousiaste Remco Hakkert.

Gospelkoor Rejoice bestaat dit jaar al 45 jaar! Dat vieren wij extra door te genieten van een concertreeks samen met de koren Spring en Sign. In oktober vond het eerste bijzondere concert plaats. In maart en juni 2020 volgen er nog twee.

Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten. Wij verzorgen twee concerten, om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 7,50. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan kaarten via onze website www.gospelkoorrejoice.nl of bij Annie’s Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 in Vleuten. Als de concerten nog niet zijn uitverkocht, kunt u op de avond zelf ook kaarten kopen aan de deur. Houd hiervoor onze website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.
Datum: 14 november 2019 Foto: Gospelkoor Rejoice Website: www.gospelkoorrejoice.nl