Nieuwe single van Co Peters is een geloofsbelijdenis

28 aug
‘Er staat niets tussen ons in’ is de derde single van Hoogtediepte die vanaf vandaag op alle streamingdiensten te luisteren is. Als een geloofsbelijdenis zingt de singer-songwriter Co Peters: ‘Ik geloof in de kracht van het kruis; Er staat niets tussen ons in.’

Voor dit lied werd hij geïnspireerd door Romeinen 8:39 uit de Bijbel, waar staat dat niets ons kan scheiden van Gods liefde. ‘Soms voel ik een afstand tussen God en mij, omdat ik mezelf niet goed genoeg vind. Maar deze tekst herinnert mij eraan dat er niets tussen ons in kan staan. Ik geloof niet dat God naar onze fouten en tekortkomingen kijkt. Maar dankzij het kruis van Jezus ziet hij ons precies zoals hij ons bedoeld heeft.’

Omdat het thema ‘thuis zijn’ terugkomt in het lied is de videoclip bij Co thuis opgenomen. Hierin worden handgeschreven teksten geprojecteerd op een muur, maar ook op hem zelf.

Hoogtediepte is een project van singer-songwriter Co Peters uit Nijmegen. Op 25 september komt zijn debuutalbum ‘Genade vond mij’ uit met daarop negen Nederlandstalige liederen, waaronder ook de singles ‘Nieuw Elke Morgen’ en ‘Het Beste’ die eerder deze zomer verschenen.

“Hoe hoog we zijn gestegen of in welke diepte wij ons ook bevinden, niets in de hele schepping kan ons scheiden van Gods liefde, die ons gegeven is in Christus Jezus, onze Heer.” Romeinen 8:39 (Het Boek)
Datum: 28 augustus 2020 Auteur: Co Peters Foto: Scheurwater Fotografie Website: www.hoogtediepte.com