Zalen gezocht

12 jun
Events4Christ: We mogen met de huidige versoepelingen op dit moment weer kleinere concerten gaan organiseren. Al onze grote events zijn doorgeschoven naar volgend jaar, maar we zijn zeer enthousiast om de kleinere concerten weer op te pakken.

We zoeken nu concreet zalen vanaf half juli tot en met het eind van het jaar. Ook in de zomer periode willen we graag concerten houden vanaf 100 personen. Uiteraard volgens de geldende corona regels. We zullen op de aantallen blijven waarmee toegangstesten (of een vaccinbewijs) niet nodig is.

Deze zomer willen we diverse tours plannen
- continental singers tribute tour
- tour met Remco Harms
- de Young Messiah

Alles op 1,5m afstand (2 mogen wel naast elkaar zitten, en mensen uit het zelfde gezin ook)
We hebben data van elke bezoeker, we weten dus wie uit 1 gezin komt en wie niet.
Bij grotere aantallen vragen we het publiek op verschillende tijdsvakken binnen te komen
Er is geen vaccinatiebewijs of toegangstest nodig.

Wat financiën betreft zijn deze events uiteraard niet kosten dekkend. We hebben, in een normale situatie, vaak 300 man nodig om uit te kosten te komen bij een normaal evenement met een Nederlandse artiest / groep. Dat past nu niet. We zijn dus aan alle kanten aan het kijken waar we kosten kunnen besparen. Want we willen onze missie blijven uitdragen: een boodschap van hoop door heel Nederland brengen. Juist in deze tijd!

Kort gezegd hebben wij een aantal vragen:
- Kunnen wij één of meerdere evenementen houden in uw zaal de komende maanden?
- Kunt u ons aangeven welke weekenden beschikbaar zijn (en dan steeds de vrijdag, zaterdag en zondag). Dit vanaf begin juli tot november.
- Wat voor capaciteit denkt u dat uw zaal op het moment heeft?

Dit zijn de vragen in het kort. Mocht er beschikbaarheid zijn en we een geschikt programma hebben voor in uw zaal dan kunnen we het over de verdere details hebben!

Jacco & Siebren Verburg
Team Events for Christ

Meer informatie: www.events4christ.nl
Datum: 12 juni 2021 Auteur: Events4Christ Foto: © Henk-Jan Oudenampsen Website: www.events4christ.nl