Eerste Zonnebloem leerling Haddassa Loosman krijgt een zangdiploma

16 jul
Hadassa Loosman leerling van de (ZMLK= zeer moeilijk lerende kinderen) Zonnebloemschool uit Emmeloord en leerling van het schoolkoor De Zonnepitten kreeg vorige week, via de Zangschool Geke's Tiental, als eerste Zonnepitter haar Zangdiploma.

Daar is ze erg trots op en Luuk Schudde maakte er een mooie foto van. Naast het zingen bij de Zonnepitten volgde Haddassa op de Zangschool Geke's Tiental zangles. Ook zangleerling Arjana Woort kreeg vorige week haar zangdiploma uit handen van Geke van der Sloot.

De zangschool heeft nu zomervakantie tot 9 augustus en dan, bij de opening van het nieuwe zangseizoen, zijn er weer nieuwe leerlingen welkom. Zie daarvoor de website www.gekestiental.nl

Op 9 september aanstaande ontvangt Geke van der Sloot in de Koningshof van Urk, uit handen van de Commissaris van de Koning dhr. Leen Verbeek, de Lelyprijs, dat is de jaarlijkse Cultuurprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De prijs wordt aan Geke uitgereikt in verband met 40 jaar Zangonderwijs via De Eerste Urker Zangschool Geke`s Tiental.

Datum: 16 juli 2021 Auteur: Geert Hakze Foto: Luuk Schudde Website: www.gekestiental.nl