Ierse band Rend Collective volgend jaar naar Nederland

02 okt
De Ierse band Rend Collective staat te trappelen om weer in Nederland op te treden. Ieder vorig bezoek zorgde voor onvergetelijke concerten waarin aanbidding en vreugde hand in hand gingen. De aanhoudende ontwikkelingen rondom de pandemie stellen het geduld van hun publiek wel op de proef. Ook voorgenomen optredens in september blijken uitgesteld te moeten worden.

Voor Rend Collective betekent het dat ze des te meer gemotiveerd is om van de terugkeer een groots feest te maken. De nieuwe data voor de optredens zijn inmiddels bekend. Groot Nieuws Radio presenteert Rend Collective in concert, op 6 juni 2022 in Amsterdam en 9 juni 2022 in Zwolle. Al gereserveerde kaarten voor de voormalige data blijven ook geldig voor deze komende optredens.

Rend Collective heeft de afgelopen anderhalf jaar ondanks de pandemie niet stil gezeten. Wie de groep ooit live gezien heeft, weet dat dat niet in haar aard zit. Met online concerten, een podcast en het opnemen van een speciale single ('Year of Victory') bleef ze contact houden met het publiek.

Met de nieuwe 'Revival Anthem World Tour' trekt de groep er voor het eerst weer op uit sinds de pandemie en gaat ze verder waar ze gebleven was: in eigen persoon het goede nieuws van het evangelie brengen en de vreugde delen die dit los maakt met duizenden die het mee willen vieren. Daar is haar stijl uitermate geschikt voor.

Rend Collective valt al jaren op met haar eigen experimentele stijl van folk, rock en worship. Voeg daar de opgewekte en bemoedigende teksten van de Noord-Ieren aan toe en er ontstaat iets heel speciaals. De band heeft dan ook, zoals ze zelf zegt, een missie om de vreugde van het kennen van Jezus over te brengen. Of het nu een zaal of stadion is; Rend Collective krijgt de voeten van de vloer met liedjes als 'Build Your Kingdom' en het aanstekelijke 'My Lighthouse'. Maar ze zorgt ook voor doorleefde aanbidding met 'Boldly I Approach' en 'Every Giant Will Fall'.

Een avond met Rend Collective is een avond vol aanbidding, lachen, dansen en vreugde - op z'n Iers!

Groot Nieuws Radio presenteert: Rend Collective in concert

maandag 6 juni 2022 - 20.00 - Amsterdam
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam

donderdag 9 juni 2022 - 20.00 - Zwolle
IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Datum: 02 oktober 2021 Auteur: Events4Christ Foto: Rend Collective Website: www.eventsforchrist.nl