Nieuwe kerstshow met zussenformatie Filiae

15 okt
Een witte kerst is leuk, maar Filiae wil de komende kerst vooral graag zingen! En dat gaan de zussen deze kerst dan ook weer volop doen. Met hun nieuwe kerstprogramma ‘Let us sing!’ vieren Rineke, Mieke, Cocky en Christine uitbundig dat er weer gezongen mag worden en ze nodigen hun publiek graag uit met hen mee te doen.

In hun kerstshow kom je klassiekers tegen als ‘Hark! The Herald Angels Sing’, ‘The First Noel’ en ‘Stille Nacht’, maar Filiae zal ook zelfgemaakte nummers ten gehore brengen.
Mieke is enthousiast over het nieuwe programma: “We komen allemaal uit een rare tijd. Hoe fijn is het dan om samen ouderwets te genieten van de hoopvolle boodschap van kerst!”

De zussen kijken er enorm naar uit om weer samen op het podium te staan. “Muziek verbindt ons als zussen extra met elkaar, dat hebben we de afgelopen periode echt gemist,” vertelt Cocky.

De zussen zingen veel vierstemmige nummers, afgewisseld met prachtige solo’s van Rineke en Christine. Voor de meiden van Filiae is kerst meer dan een fijn gevoel en lekker eten. En met hun muziek geven ze dat door. Het zijn vreemde tijden, maar het nieuwe programma van Filiae voert je mee naar de mooie tijd die kerst gelukkig ook is.

In mei maakte Filiae een livestream concert met mooie muziek vanuit het hart en voor ieder wat wils! Begeleid door Pianist Jacob Schenk. In een speciaal ingerichte studio Werckpost op het idyllische Urk. Bekijk dit concert hieronder.Datum: 15 oktober 2021 Auteur: Events4Christ Foto: Filiae Website: www.eventsforchrist.nl