Gospelkoor Rejoice organiseert RejoiSing Christmas

18 nov
Na een roerige tijd zijn wij enorm blij dat we hopelijk weer mogen zingen mét elkaar en natuurlijk vóór jullie als publiek. Enorm verheugd te mogen aankondigen dat wij ons negende kerstconcert organiseren. Op zaterdag 18 december 2021 nodigen wij, gospelkoor Rejoice, je van harte uit om met ons RejoiSing Christmas te vieren.

Het thema van dit jaar is “Inspirerend anders”. Uit ervaring weten wij dat het bijwonen van het concert je alvast in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel je ticket online!
Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers. Kinder-musicalkoor Kisi Gods singing Kids uit Bodegraven zingt een aantal nummers met ons mee. Een concert voor jong en oud dus.
De muzikale leiding is in handen van de enthousiaste Remco Hakkert.

Het concert vindt plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten om 19.30 uur. De toegangsprijs is € 10,-. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan nu kaarten via de link op onze website www.gospelkoorrejoice.nl . Als de concerten zijn uitverkocht, is er dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om een livestream te volgen. prijs. Houd hiervoor onze website www.gospelkoorrejoice.nl in de gaten.
Wij houden ons aan de dan geldende overheidsmaatregelen inzake Corona. Een QR code is om die reden vereist.

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen in de wereld en getuigen van Gods grote liefde.

In de afgelopen ruim 40 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen sound en goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. We hebben een vaste band met drum, piano en basgitaar, welke wordt uitgebreid met meer muzikanten waaronder viool, saxofoon en toetsenist tijdens ons kerstconcert.
Datum: 18 november 2021 Auteur: Gospelkoor Rejoice - Saskia Foto: Gospelkoor Rejoice Website: www.gospelkoorrejoice.nl