Martin Smith van Delirious komt naar Nederland

09 feb
Of het nu met zijn voormalige band Delirious? was, zijn band Army of Bones of als solo artiest: Martin Smith bezocht Nederland al zo vaak dat hij het inmiddels als een tweede thuis ziet. Het maakte het publiek bij zijn optredens ook divers: van stadion- en clubrock tot modern worship, het komt allemaal bij elkaar in de optredens van de Brit.

Toch zal zijn komende concert in Nederland speciaal zijn. Dan presenteert hij namelijk gloednieuwe muziek van zijn komende album 'Dancing in the Fire'. Op 29 en 30 april 2022 speelt Martin Smith met zijn volledige band in Ontmoetingscentrum De Bron in Bunschoten.

De pandemie ging niet aan huize Smith voorbij. Concerten werden afgezegd en lockdowns ingesteld. Maar Martin kreeg juist in deze periode een bijzondere verbinding met zijn publiek. En het leverde nieuwe muziek op! Allereerst richtte hij GloWorksTV op; een online muziekplatform waar hij onder andere streaming concerten aanbiedt. Daarnaast ging Smith doen wat hij als zijn roeping ziet: liedjes schrijven die de stem worden van gelovigen - wat ze ook doormaken. Het nieuwe album 'Dancing in the Fire' is het resultaat. Tijdens het avondvullende concert in Bunschoten zullen naast dit nieuwe materiaal (een Europese primeur!) ook de bekende songs klinken die tot op de dag van vandaag herkend worden. Van Delirious?-klassiekers tot de nieuwe Martin Smith-favorieten als 'God's Great Dance Floor'.

De afgelopen periode presenteerde Martin online al een aantal van de nieuwe liedjes, met een duidelijke rode draad: 'Dancing in the Fire', 'Trouble' en 'Fire in Your Eyes'.

"Middenin de nacht is het een vuur wat ons door het donker leidt" zegt hij. "Daarom ben ik eigenlijk ook dankbaar voor dit seizoen met COVID. Er is voor ons gezorgd en we worden door deze onzekere tijd heen gedragen."

Op 29 en 30 april 2022 zullen Martin Smith & band dat luid en duidelijk laten horen. Zorg dat je het niet mist!
Voor het bestellen van kaarten: Event4Christ
Datum: 09 februari 2022 Auteur: EventsforChrist Foto: © Toff-fotografie - Tobias Huizing Website: www.events4christ.nl