Persoonlijke uitnodiging Martin Smith voor concerten in april

08 maa
De zaaldeuren gaan weer open en artiesten pakken hun koffers weer in. Nederland is met de nieuwe versoepelingen klaar om eindelijk weer bij elkaar te komen voor concerten. En wat voor concerten zijn dan beter dan aanbiddingsavonden met de meeslepende moderne worship van Martin Smith?

29 april - Martin Smith: Dancing in the fire
Bunschoten-Spakenburg

30 april - Martin Smith: Dancing in the fire
Bunschoten-Spakenburg

Het voorgenomen concert in Nederland van de oud-frontman van Delirious? is niet alleen verplaatst naar vrijdag 29 april; er is nu ook een extra concert op zaterdag 30 april toegevoegd. Beide zijn in Ontmoetingscentrum De Bron in Bunschoten. Martin Smith neemt zijn voltallige band mee

Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat n avond niet voldoende was voor Martin Smith. De veelzijdigheid van de Brit is inmiddels bekend. Jarenlang vulde hij stadions met het baanbrekende Delirious?, wat bekende songs als 'Rain Down', 'History Maker' en 'Majesty' opleverde. Later liet Smith zijn clubrock-kant horen met zijn nieuwe band Army Of Bones. Als solo artiest zet hij intussen de visie voort die hij met Delirious? begon; generaties weer voluit laten zingen met en over een God die ze ziet - wat ze ook doormaken.

Dat is ook de motivatie geweest voor 'Dancing In The Fire', de nieuwe plaat van Martin Smith die in maart in Nederland verschijnt. De pandemie ging niet aan huize Smith voorbij, maar er kwam nieuwe muziek uit voort die meer dan ooit een geloofsstatement werden. Tijdens de avondvullende concerten in Bunschoten zullen naast dit nieuwe materiaal (een Europese live primeur!) ook de bekende songs klinken die tot op de dag van vandaag herkend worden. Van Delirious?-klassiekers tot de nieuwe Martin Smith-favorieten als 'God's Great Dance Floor'.

Martin Smith heeft altijd al een goede band met Nederland gehad, maar na de afgelopen twee jaar staat meer dan ooit vast: dit worden onvergetelijke avonden. Zorg dat je ze niet mist!
Datum: 08 maart 2022 Auteur: Events4Christ Foto: Videostill - YouTube Website: www.eventsforchrist.nl