Gospelworkshop Gospel Zingen in de Maranathakerk in Lunteren

11 jun
Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de Gospelworkshop die je kan meebeleven op zondagmiddag 19 juni a.s. in de Maranathakerk in Lunteren. Zangervaring niet nodig. Dirigent André Bijleveld (foto).

Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X-factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring. Dirigent André Bijleveld, o.a. bekend van de bekende gospelformatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers één of meerdere nummers in. En het ingestudeerde nummer wordt ‘s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de zangdienst, opgevoerd. Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation.

De gospelworkshop is van 14.30 uur tot 16.30 uur, met aansluitend een maaltijd. De zangdienst met optreden start om 19.00 uur; voorganger is Ds. J. Visser. De zangdienst is vrij toegankelijk voor iedereen.

Beleef het mee!
Deelname aan de gospelworkshop kost €15 inclusief eten. Aanmelden kan via de website, via de aanschaf van een ticket hiernaast.

19 juni van 14.30 uur tot 16.30 uur
gezamenlijke maaltijd
om 19.00 uur optreden in de zangdienst
Kosten zijn 15 euro per persoon, dit is inclusief eten.
Datum: 11 juni 2022 Foto: Tobias Huizing - Toff fotografie Website: www.ycs.nl/events/