Kerst met gospelkoor Reflection in Emmeloord

16 nov
Gospelkoor Reflection voert op 16 en 17 december een programma uit met de titel ”Christmas changes everything”. Na 2 jaar waarin er niet veel mogelijk was, is Reflection in de zomer van 2022 begonnen met het instuderen van deze kerstliederen. Het thema van de liederen is: "Kerst verandert alles."

Het is een uitvoering aan een stuk, met spreekstemmen en samenzang erin. Het verhaal van de geboorte van de Heere Jezus wordt verteld en gezongen en hoe deze gebeurtenis, ruim 2000 jaar geleden, de toekomst voor altijd veranderd heeft.

U bent van harte welkom in de kerk “de Hoeksteen “ te Emmeloord.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het koor: www.reflection-tollebeek.nl

Sinds 1995 is Gospelkoor Reflection een feit. Bestond dit christelijke koor in het begin uit zo’n 20 leden, momenteel ligt het ledenaantal op 73 personen uit alle windstreken en met verschillende kerkelijke achtergronden. Tijdens een optreden zijn meestal 50 tot 60 koorleden aanwezig. In de loop der jaren is Reflection niet alleen in ledenaantal maar zeker ook in kwaliteit enorm gegroeid. Het reguliere repertoire van Reflection bestaat uit geestelijke muziek, met andere woorden een lied met een boodschap Muzikaal gezien zijn koor en dirigent Jan Bode zeer breed georiënteerd. Easy listening ballads, klassieke koorwerken, gedragen liederen, opwekkingsmuziek, black gospel en Afrikaanse liederen, het koor is van al deze markten thuis.
Datum: 16 november 2022 Foto: Foto caroline Website: www.reflection-tollebeek.nl