Twee Kerstconcerten met gospelkoor Rejoice

17 nov
Gospelkoor Rejoice nodigt je uit om op zaterdag 17 december nodigt je van harte uit om met hen RejoiSing Christmas te vieren. Het thema van dit jaar is “Inspirerend anders”. Uit ervaring weten ze dat het bijwonen van het concert je alvast in de kerstsfeer brengt, dus kom vooral en bestel je ticket online!

Refoice: Ons concert bestaat uit nummers van ons eigen kerstrepertoire aangevuld met traditionele kerstnummers. Koor en band staan onder van de enthousiaste leiding van Remco Hakkert.

De twee concerten vinden plaats in de Torenpleinkerk te Vleuten om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 10,-. Wilt u dit concert niet missen, bestel dan vanaf 22 november kaarten via www.gospelkoorrejoice.nl

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Met deze muziek wil Rejoice de boodschap uitdragen in de wereld en getuigen van Gods grote liefde.

In de afgelopen ruim 40 jaar is Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen sound en goede reputatie. Rejoice heeft een breed Engelstalig repertoire met een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rocknummers en traditionals. We hebben een vaste band met drum, piano en basgitaar, welke wordt uitgebreid met meer muzikanten waaronder viool, saxofoon en toetsenist tijdens ons kerstconcert.
Datum: 17 november 2022 Foto: Gospelkoor Rejoice Website: www.gospelpodium.nl/groepen/1167