Continentals en de Vier Vrouwen van David

24 mei
Met liederen als ‘Glory’, ‘God and God alone’ en andere bekende liederen brengen de Continentals op 8 juni in de Basiliek in Veenendaal binnen een theater productie met drama, dans en zang – hun bekende repertoire ten gehore. Dertig getalenteerde zangers uit heel Nederland zingen in het koor o.l.v. Betthilde Keij.

Recruiting voor dit koor begon al in Mei 2023, met een bestand vol zangers door Leen La Riviere zelf aangedragen. Hoe het koor daarna verder bij elkaar is gekomen is echt bijzonder te noemen. Veel van de zangers hebben uiteraard ooit getourd met de Continental Singers.
Daarnaast zijn er een aantal koorleden uit het hoge Noorden uit Gospelkoor Young Spirit, het koor waar voor Betthilde zelf ooit het zingen begon. En zoals het vaak gaat, kent de ene zanger een andere goede zanger en gaat het balletje rollen.

Verder zingen er een aantal deelnemers mee uit het ‘’Petrus in het Land’’- koor, die vaak meedoen met de tv-opnames voor dit programma. En door een bezoek aan de Musical ‘’Moeders’’, werden nog eens vijf geweldige koorleden toegevoegd aan dit koor.

Inmiddels zijn de repetities in volle gang, en kan niet anders gezegd worden dat dit een bijzondere groep mensen is, ieder met zijn eigen verhaal, ieder met zijn eigen prachtige bijdrage aan dit koor. Vanaf de eerste kennismaking, teambuilding en doorloop van de liederen kwam alles op zijn plek; de koorklank, de solisten in het koor, het grote geheel en het repertoire zelf; dit is een productie die je niet wil missen!

Kaarten voor deze theaterproductie zijn te verkrijgen via eventsforchrist.nl